Y.A.S kjole med blomster

Se mer fra Y.A.S

Se flere kjoler fra Y.A.Ssalg fra Y.A.S

Off white kjole med små blomster. Kjolen har brede stropper med rynkeeffekt, den har strikk i livet og er i midi-lengde. Den har v-utrigning foran og bak. Søt sommerkjole med blomster i brunt/burgunder og grønt.

Kjolen er vanlig i størrelsen. Kvalitet: 100% viskose.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 26014645-Off white Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sommerkjole fra Yas

Sommerkjole fra Yas. Off white kjole som har heldekkende mønster av små blomster. Kjolen har brede skulderstropper med rynkebånd og knyting. Kjolen har strikk i midje og lenden er til ca rett under knærne. Søt sommerkjole i lett og fin kvalitet. Bruk den til hverdag, til jobb eller kanskje til en uformell sommerfest.

Kjolen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: YasFifi kjole
  • Varenummer: 26014645
  • Farge: off white med brunt, burgunder og grønt mønster
  • Kvalitet: 100% viskose
  • Vaskes i maskin på 40 g finvask – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg i kjoler her!

Om Y.A.S:

Y.A.S – dette er et nytt og trendy merke, de er alltid tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og fin stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest. Yas har stort utvalg i alle kategorier. Her finner du  bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fra Yas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! De leverer spennende nyheter hver uke.

Gjennom alle kolleksjonene tilbyr YAS alt fra «everyday-wear» til klær for jobb eller hvis man skal i pynte seg opp til selskap. De har spennende plagg, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store utvalget, kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste og moderne kvinnen.

Sommerkjole fra Yas. Anvendelig kjole, bruk den som en sommerkjole, til jobb, fritid eller pynt den opp til fest med rett tilbehør.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S kjole med blomster ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *