Save My Bag burgunder shoppingveske Popstar

Se mer fra Save My Bag

kr 600.00

Tøff shopperveske fra Save my Bag. Vesken er i metallisk burgunder og har sorte detaljer. Den er stor og god og lett som en fjær. Alle veskene fra Save My Bag er laget i Italia og kan vaskes på finvask i maskin.

Størrelse: 320x330x190 mm. Vekt: 369 g.

1 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 10230n-ly-tu-Burgunder Kategorier: , ,

Beskrivelse

Save my Bag burgunder veske

Save my Bag burgunder veske. Stor og fin shopperveske i metallisk burgunder farge. Vesken er i lett og fin neoprene-kvalitet og den kan vaskes i maskin på finvask. Alle veskene fra Save my Bag er produsert i Italia.

  • Varenavn: Popstar lycra
  • Varenummer: 10230n-ly-tu
  • Farge: metallisk bolero – burgunder
  • Størrelse:  320x330x190 mm
  • Vekt: 369 g.
  • Vesken kan vaskes i maskin på 30 g finvask
  • Produsert i Italia

Se alt fra Save My Bag her!

Se vårt utvalg i tilbehør her!

Om Save My Bag:

Save my Bag er et nytt og trendy merke på vesker og tilbehør. Her finner du det lille ekstra innen trender og moter. Save my Bag er fra Italia og alle produktene er i lycra/neopren – det er helt genialt, for da kan de vaskes i maskin, finvask, og de tåler vann, regn og vind! Her finner du vesker, shopper, bagger, toalettmapper og sminkepunger – i mange herlige farger og mønstre. Fine som gaver og fine til deg selv:)

Produktene til Save my Bag kan fint matches sammen, her kan du lage din egen serie! De små sminkepungene og mappene er stilig å bruke opp i de store veskene. Det er bare å leke seg med farger og mønstre – miks og match!

Save my Bag har blitt populært og god synlig på kort tid – de har klart å finne noe som appellerer til mange damer i aller aldre. Alle blir bare glade og happy for alle de fine fargene og modellene. God pris har de også, da er det letter å investere i farger som skiller seg litt og og som vi bare MÅ HA  – det frister!

Fargen på denne vesken er bare lekker, den er i flott metallisk, blank burgunder farge. Den gir et eksklusivt uttrykk! Stilig til f.eks et helt sort antrekk.

Save my Bag burgunder veske

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Save My Bag burgunder shoppingveske Popstar”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *