Save My Bag toalettmappe liten størrelse gul

Se mer fra Save My Bag

kr 400.00

Toalettmappe fra Save my Bag i medium størrelse. Den er i knall gul farge og fungerer til alt fra stor sminkepung til en medium stor toalettmappe. Størrelse: 245x155x65 mm. Kvalitet: neopren / lycra

1 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 2117n-ly-ld-GUL Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Save my bag gul toalettmappe:

Save my bag gul toalettmappe. Den er i herlig knall gul farge og har sorte kanter. Denne er i mellomstor størrelse. Den har mange bruksområder, anvendelig til mye. Bruk den som en liten toalettmappe eller som en sminkepung i stor størrelse med plass til veldig mye. Den er også fin å bruke som en tilleggsveske til å ha oppe i en annen stor veske. Her kan du samle alt av småting som make up, mobil, nøkler – det meste som vi ønsker å ha med oss. Vi synes fargen er veldig tøff, denne skiller seg litt ut. Det som er fint med Save my Bag er at de kan vakes i maskin, da får man bort alt av flekker og smuss, og den er fin som ny – da gjør det ikke noe om vi har litt «ufornuftige» farger.

Vareinfo:

  • Varenavn: Travel pouch medium lycra
  • Varenummer: 2117n-ly-ld
  • Farge: rabat – gul
  • Størrelse: 245x155x65 mm
  • Kvalitet: Lycra – neopren
  • Vaskes i maskin på 30 g – ikke bruk tørketrommel
  • Vekt: 75 g

Se alt fra Save My Bag her!

Se vårt utvalg i tilbehør her!

Save my Bag er et nytt merke på vesker og tilbehør, de har mye spennende som skiller seg ut i mengden. Her finner du det lille ekstra innen trender og moter på tilbehør. Save my Bag er fra Italia og alle produktene er i lycra/neopren – det er helt suverent for det kan vaskes i maskin og tåler vann og vind! Her finner du vesker, shopper, bags, toalettmapper og sminkepunger – i mange herlige farger og mønstre. Fine som gaver og fine til deg selv:)

Produktene til Save my Bag kan fint matches sammen, her kan du lage din egen serie og mikse og matche om hverandre.  De små sminkepungene og mappene er stilig å bruke opp i de store veskene. Det er bare å leke seg med farger og mønstre.

Det er alltid spennende med nye merker – Save my Bag har blitt populært og god synlig på kort tid – de har klart å finne noe som appellerer til mange damer i aller aldre. Man blir bare glad og happy for alle de fine fargene og modellene. Prisen er også fin, da er det letter å investere i farger som skiller seg litt og og som vi bare MÅ HA  – det frister!

Save my bag gul toalettmappe

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Save My Bag toalettmappe liten størrelse gul”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *