Save My Bag toalettmappe Hello Kitty liten størrelse

Se mer fra Save My Bag

kr 400.00

Toalettmappe i herlige farger og med Hello Kitty! Toalettmappe fra Save my Bag i liten størrelse. Kvalitet: neopren, størrelse: 245x155x65 mm.

2 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 2117n-ly-ld-Rosa Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Save My Bag Hello Kitty.

Save My Bag Hello Kitty toalettmappe! Tøff toalettmappe i liten/medium størrelsen. Dette mønstret er spesial edition! Tøft print som heter: «Comic!» Den er rosa med Hello Kitty! Denne har mange bruksområder. Den er fin som en liten toalettmappe, eller som en stor sminkepung – da er det plass til mye! Bruk den til oppbevaring av småting opp i en større veske. Her kan du samle alt fra make up,  mobil til nøkler og andre småting. Mappen lukkes med glidelås og er genial da den kan vaskes i maskin + at den er lett som fjær!

Vareinformasjon:

  • Varennavn: Travel pouch medium
  • Varenummer: 2117n-ly-ld
  • Farge: Comics – rød og rosa mønster
  • Kvalitet: neopren – lycra
  • Vekt: 75 g
  • Størrelse: 245x155x65 mm.
  • Kan vaskes i makskin på 30g – ikke tørketrommel

Se alt fra Save My Bag her!

Se vårt utvalg i tilbehør her!

Om Save My Bag:

Save my Bag er et nytt og spennende merke på vesker. Her finner man det lille ekstra innen trender og moter. Save my Bag er fra Italia og alle produktene er i lycra/neopren – det er helt suverent for det kan vaskes i maskin og tåler vann og vind! Her finner du vesker, shopper, bags, toalettmapper og sminkepunger – i mange herlige farger og mønstre. Fine som gaver og fine til deg selv:)

Produktene til Save my Bag kan fint matches sammen, her kan du lage din egen serie! De små sminkepungene og mappene er stilig å bruke opp i de store veskene. Det er bare å leke seg med farger og mønstre, masse fint å velge i!

Det er alltid spennende med nye merker – Save my Bag har blitt populært og god synlig på kort tid – de har klart å finne noe som appellerer til mange damer i aller aldre. Man blir bare glad av å se alle de fine fargene og modellene. Prisen er også fin, da er det letter å investere i farger som skiller seg litt og og som vi bare MÅ HA  – det frister!

Save My Bag Hello Kitty

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Save My Bag toalettmappe Hello Kitty liten størrelse”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *