Save My Bag toalettmappe liten størrelse sort

Se mer fra Save My Bag

kr 400.00

Sort toalettmappe fra Save My Bag. Toalettmappe i neopren/lycra i medium størrelse. Må: 245x155x65 mm

Tomt på lager

Varenummer: 2117n-ly-ld-Black Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Save my Bag sort toalettmappe!

Save my Bag sort toalettmappe. Nytt og stilig merke med masse fint. Dette er en toalettmappe i liten størrelse, eller bruk den som en stor sminkepung. Den er veldig lett i vekt og er i kvalitet som kan vaskes i maskin. Denne er veldig anvendelig og kan brukes til mye. Den er også fin å bruke oppe i en litt større veske. Her kan du samle alle småting på ett sted. Alt fra make up, nøkler og mobil. Mappen lukkes med glidelås.

Vareninfo:

  • Varenavn: Travel puoch mediom lycra
  • Farge: nero – sort
  • Kvalitet: lycra / neprene
  • Varenummer: 2117n-ly-ld
  • Størrelse: 245x155x65 mm
  • Den kan fint vaskes i maskin på 30 g – ikke tørketrommel

Se alt fra Save My Bag her!

Se vårt utvalg i tilbehør her!

Om Save My Bag:

Save my Bag er et nytt og spennende merke innen vesker og tilbehør. Her finner du det lille ekstra innen trender og moter. Save my Bag er fra Italia og alle produktene er i lycra/neopren – det er helt suverent for det kan vaskes i maskin og tåler vann og vind! Her finner du vesker, shopper, bags, toalettmapper og sminkepunger – i mange herlige farger og mønstre. Fine som gaver og fine til deg selv:) Her er det noe å ønske seg!

Produktene til Save my Bag kan fint matches sammen, her kan du lagen din egen serie! De små sminkepungene og mappene er stilig å bruke opp i de store veskene. Det er bare å boltre seg med farger og mønstre.

Det er alltid spennende med nye merker – Save my Bag har blitt populært og god synlig på kort tid – de har klart å finne noe som appellerer til mange damer i aller aldre. Man blir bare glad og happy for alle de fine fargene og modellene. Prisen er også fin, da er det letter å investere i farger som skiller seg litt og og som vi bare MÅ HA  – det frister!

Save my Bag sort toalettmappe

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Save My Bag toalettmappe liten størrelse sort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *