Save My Bag toalettmappe i liten størrelse rotting

Se mer fra Save My Bag

kr 400.00

Toalettmappe fra Save My Bag. Denne er i medium størrelse, det er både en toalettmapper eller en ekstra veske til å ha småting i opp i en stor veske!! Størrelse: 245x155x65 mm Kvalitet: neopren

1 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 2117n-ly-ld-Beige Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Save My Bag toalettmappe rotting:

Save My Bag toalettmappe rotting. Denne er veldig anvendelig og mange bruksområder. Det kan være en stor sminkepung eller en medium liten toalettmappe. Den er også fin å ha oppi en stor veske. Her kan du samle småting som make up, mobil, nøkler osv. Praktisk og fin liten mappe til mye!

Sminkepungen lukke med glidelås. Den har tøft mønster, ser veldig ut som brun rotting! Kvaliteten kan vaskes i maskin, og det er genialt!

Beskrivelse:

  • Varenavn: Travel pouch medium
  • Varenummer: 2117n-ly-ld
  • Farge: Vimini rotting – brun
  • Kvalitet: neopren – polyester-lycra
  • Vaskes i maskin på 30 g – ikke tørketrommel
  • Størrelse: 245x155x65 mm

Se alt fra Save My Bag her!

Se vårt utvalg i tilbehør her!

Om Save My Bag:

Save my Bag er et nytt og spennende merke på vesker og tilbehør. Her finner du det lille ekstra innen trender og moter. Save my Bag er fra Italia og alle produktene er i lycra/neopren – det er helt suverent for det kan vaskes i maskin og tåler vann og vind! Her finner du vesker, shopper, bags, toalettmapper og sminkepunger – i mange herlige farger og mønstre. Fine som gaver og fine til deg selv:)

Produktene til Save my Bag kan fint matches sammen, her kan du lagen din egen serie! De små sminkepungene og mappene er stilig å bruke opp i de store veskene. Det er bare å leke seg med farger og mønstre.

Det er alltid spennende med nye merker – Save my Bag har blitt populært og god synlig på kort tid – de har klart å finne noe som appellerer til mange damer i aller aldre. Man blir bare glad og happy for alle de fine fargene og modellene. Prisen er også fin, da er det letter å investere i farger som skiller seg litt og og som vi bare MÅ HA  – det frister!

Save My Bag toalettmappe rotting

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Save My Bag toalettmappe i liten størrelse rotting”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *