Save My Bag sort stor veske Princess

Se mer fra Save My Bag

kr 1,000.00

Sort veske fra Save My Bag. Modellen heter Princess og er en stor håndveske med mange bruksområder. 100% neopren.

1 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 10540n-ty-tu-Black Kategorier: , ,

Beskrivelse

Veske fra Save my Bag

Sort veske fra Save my Bag. Modellen heter Princess nero og den er forholdsvis stor i størrelsen.  Vesken har bowling-passform og har lang glidelås som lukking. Den har lomme med glidelås på den yttersiden og den har to hanker på toppen. Vesken har mange bruksområder. Den kan f.eks brukes som en liten treningsbag eller en jobbveske. Alle veskene fra Save my Bag er superlette, de veier så og si ingen ting. De er i neopren, bedre kjent som «dykkedrakt»-kvalitet! Alle veskene kan vaskes i maskin – utrolig praktisk.

  • Varenavn: Princess maxi lycra
  • Varenmmer: 10540n-ty-tu
  • Farge: black -sort
  • Kvalitet: Neoprene
  • Størrelse: 410x280x200 mm
  • Vekt: 396 g

Se alt fra Save My Bag her!

Se vårt utvalg i tilbehør her!

Om Save My Bag:

Save my Bag er et nytt og fint merke på vesker og tilbehør. Her finner du det lille ekstra innen trender og moter. Save my Bag er fra Italia og alle produktene er i lycra/neopren – det er helt genialt, for da kan de vaskes i maskin og tåler vann og vind! Her finner du vesker, shopper, bags, toalettmapper og sminkepunger – i mange herlige farger og mønstre. Fine som gaver og fine til deg selv:)

Produktene til Save my Bag kan fint matches sammen, her kan du lagen din egen serie! De små sminkepungene og mappene er stilig å bruke opp i de store veskene. Det er bare å leke seg med farger og mønstre.

Save my Bag har blitt populært og god synlig på kort tid – de har klart å finne noe som appellerer til mange damer i aller aldre. Alle blir bare glade og happy for alle de fine fargene og modellene. God pris har de også, da er det letter å investere i farger som skiller seg litt og og som vi bare MÅ HA  – det frister!

Veske fra Save my Bag

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Save My Bag sort stor veske Princess”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *