Høstens nøkkelplagg

Høstens nøkkelplagg

Nå er det på tide å legge sommeren bak oss og fokusere på den deilige tiden vi har i vente, nemlig høsten. Det er noe helt spesielt med høstmoten og vi digger det! Høstnyhetene er allerede i butikken og med enda mer på vei. 

Denne sesongen er det spesielt 5 nøkkelplagg du skal være på utkikk etter. Plagg som kan styles både sammen og enkeltvis. Disse plaggene er noe alle bør og har plass til i klesskapet sitt. Det er alltid noen plagg som går igjen, plagg som rett og slett er uunnværlige. Dette er plagg som kan brukes år etter år, men som også kan oppdateres. 

Vi ser at de enkelte nøkkelplaggene som går igjen i alles garderober, på alle sosiale medier og blant alle våre leverandører er skinnjakken, kåpen, midiskjørtet , strikkegenser og støvletter/boots.

Se alle de flotte høstnyhetene her!

Støvletter og boots

Støvletter og boots er noe som virkelig er i vinden om dagen. Enten det er lårhøye støvletter eller de som rekker rett under kneet. For ikke glemme cowboybootsene, som disse tøffe fra Copenhagen Shoes! Et superhot tips denne høsten er å stappe bukser med vide ben ned i støvlettene eller bootsene. For mest mulig comfort bør du se etter støvletter med litt vidde i skaftet. 

Midiskjørt

Et midiskjørt er et skjørt som ikke er et miniskjørt og ikke et maxiskjørt. Midiskjørt har fått navnet nettopp av denne grunnen. Fordi lengden havner et sted mellom et mini og et maxiskjørt. Denne sesongen skal midiskjørtene være i en fin farge eller ha et print som man lett kan få øye. Som for eksempel dette fra NORR.

Et midiskjørt kan være så mangt, og dette klassiske fra Sisters Point! Style med noen stilige sneakers og en klassisk t-skjorte. Dette skjørtet er også perfekt sammen med strømpebukser og en deilig strikkegenser. Du finner skjørtet her!

.

Nå har vi et stort utvalg skjørt i nettbutikken og under ser du et utvalg av flotte skjørt i forskjellige lengder. Skjørt er en sikker vinner denne høsten og ikke vær redd for å bruke det! Kombiner med stilig strikk og noen røffe boots, og du er klar for høstens festligheter!

1. Sort plissèskjørt fra Co`Coture // 2. Smalt denimskjørt fra Pieces // 3. Skjørt med paisleymønster fra Co`couture // 4. Sort skjørt med kapper fra Co`couture // 5. Skjørt med blomsterprint fra Co`couture // 6. Okergult skjørt med kapper i front // 7. Sort skjørt med volanger fra Co`couture

Strikkegenseren

Hva er vel bedre enn å kunne kle seg i en deilig strikkegenser når kulden nærmer seg. Strikk kan komme i så mange ulike design, modeller og passformer. En strikkegenser er et plagg som kan kombineres med en enkel jeans, et skjørt eller skap lag på lag med en kjole.

I nettbutikken finner du nå en rekke ulike modeller fra våre flotte merker; Part two, Y.A.S, Vila, Sisters Point og Pieces. Her vil du finne modeller som er oversized, har puffermer eller stilige ullgensere. Her vil du garantert finne noe som passer deg!

Stilige gensere fra Y.A.S. Høstens nøkkelplagg
Stilige gensere fra Y.A.S i oversized modell!
1. Oversized strikkegenser i sjøgrønn // 2. Oversized strikkegenser i burgunder // 3. Oversized strikkegenser i okergul // 4. Høstens hotteste cowboyboots fra Copenhagen Shoes

Skinnjakken – det klassiske nøkkelplagget

Også denne sesongen står skinnjakken i fokus, igjen et nøkkelplagg du bare må ha. Det er rett og slett et musthave! Her kan du velge blant skinnjakker i tynt materiale, den klassiske sorte eller kanskje en skinnjakke i grønn? Som denne tøffe fra Y.A.S

Nå har vi også fått inn denne superstilige sorte klassiskeren fra Sisters Point! En svart skinnjakke vil passe inn i en hver garderobe, og kan styles akkurat som man vil. Denne skinnjakken er laget i bikerlook og har en masse stilige detaljer! Liker du stilen på denne, har den også kommet i en herlig rød/rustrød farge! Den røde finner du her!

Kåpen

Sort ulllkåpe fra Yas. 
Sort ulllkåpe fra Y.A.S. 

Både kåper og skinnjakker kan brukes over en god strikkegenser når temperaturen blir lavere og også styles med noen kule boots og et midiskjørt! Kåpen er et nøkkelplagg som bør ha en fast plass i en hver garderobe.

Årets fineste kåper er i butikk og vi har kåper i stilige sterke farger, klassisk sort, kåpe i dun og selvfølgelig har vi fått inn kåpe i høstens med trendy farge, nemlig en fantastisk blanding mellom rustrød og brun! Se hele utvalget av kåper her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *