Joha softwool i høstens hotteste farge

Joha softwool i høstens hotteste farge

1. Ulldress fra Joha // 2. Balaclava i merinoull // 3. Lobber fra Joha // 4. Votter  fra Joha
1. Ulldress fra Joha // 2. Balaclava i merinoull // 3. Lobber fra Joha // 4. Votter fra Joha

Endelig kan vi meddele at det er tid for å avsløre den nyeste fargen på de nydelige plaggene i softwool fra Joha. Vi har tidligere fått nyheter fra Joha i rosa, blå og grå. Du kan se alle nyhetene fra Joha her. Du kan også lese om den andre kolleksjonen fra Joha her!

Nå har de mykeste plaggene kommet i den nydeligste okergule fargen. Denne er like flott til gutter som til jenter. Alle plaggene er laget i 100% merinoull. Denne merinoullen er børstet og er noe av det mykeste barnet ditt kan gå med.

Se alle de flotte nyhetene fra Joha her! Er du usikker på størrelse? Se størrelsesguide nedenfor.

Høstens nydeligste kolleksjon – joha softwool

Denne kolleksjonen består av en helt nydelig heldress, lue, lobber og votter.

Nydelige plagg fra Joha
1. Votter // 2. Tøfler // 3. Balaclava // 4. Heldress Alle produktene er laget i den herligste merinoull.
Dress i børstet merinoull fra Joha
Dress i børstet merinoull fra Joha

Dressen i denne kolleksjonen er laget med knapper langs fremsiden som gjør den utrolig enkel å kle av og på barnet. Dressen har også strikkede ribbekanter rundt knappene, rundt anklene og håndleddene. Dette gjør at dressen får en god passform og vil sitte godt på barnet. Dressen kan du finne her! Samme dress finnes også med lusemønster i grå, blå og rosa.

Vottene er designet på en slik måte at de skal være behagelige for barnet å ha på, samtidig som de skal sitte godt. Vottene har en høy ribbestrikket kant som kan brettes ned. Denne kanten kan også legges under dressen for å sikre god varme rundt håndleddene. En praktisk strikk er også innlagt for å gi muligheten for stramming. På denne måten kan du enkelt tilpasse vottene til hvert enkelt barn og de vil sitte godt på. Perfekt å bruke i vognen!

Lobbene er også perfekte til vognbruk! De er myke og gode og er også utstyrt med strikk rundt anklene. Perfekt å kunne stramme litt rundt anklene slik at tøflene sitter godt på og ikke detter av om barnet snur seg eller sparker litt fra seg i vognen. Ribbestrikket kant som kan trekkes godt oppover bena for å sikre best mulig isolasjon og varme. Joha softwool er børstet merinoull og supermykt for barnet.

For å gjøre denne kolleksjonen komplett er det selvfølgelig laget en matchende lue. Denne, som alle andre plaggene er laget i 100% børstet ull. Myk og superbehagelig for barnet å ha på. Luen er en balaclava som gjør at den dekker godt rundt hals og nakke. Denne nydelige luen dekker over ørene og har en ribbekant rundt fjeset for ekstra god passform! Denne må bare prøves!

1. Balaclava fra Joha // 2. Dress i merinoull fra Joha // 3. Myke lobber i deilig merionull

Joha størrelsesguide

0-1 mdr. – joha str. 50 (svarer til str. 50) – head size 37 cm
1-4 mrd. – joha str. 60 (svarer til str. 56/62) – head size 41 cm
4-9 mdr. – joha str. 70 (svarer til str. 68/74) – head size 45 cm
9-12 mdr. – joha str. 80 (svarer til str. 80 ) – head size 48 cm
1-2 år – joha str. 90 (svarer til str. 86/92) – head size 50 cm
3-4 år – joha str. 100 (svarer til str. 98/104) – head size 52 cm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *