Peppa gris klær til barn

Peppa gris klær til barn

Har du en liten peppa gris fan hjemme? Da kan den lille endelig få kle seg med klær fra favorittserien! Hos oss finner du peppa gris klær til gutt og peppa gris klær til jente. Blant det store utvalget vårt kan du velge mellom bukser og gensere med peppa gris. Undertøy med peppa gris og til og med polvotter med peppa gris eller georg!

Serien om den lille grisen og hennes familie har blitt en stor hit i løpet av veldig kort tid, og dette over hele verden.

Du kan se hele utvalget av peppa gris her! Du kan også enkelt søke opp peppa gris i nettbutikken!

Peppa gris klær

Noen ganger får man høre at peppa gris bare er for jenter. Men ikke hos oss! Her vil vi at alle barn skal kunne menge seg i kjempefine klær med peppa gris og lillebroren georg på! Peppa gris er kjempepopulært og alle produktene bare flyr ut!

I vår nettbutikk har vi bukser og gensere i myk og deilig bomull. Plaggene er laget i 95% organisk bomull, slik at dette er et godt alternativ for både deg, barnet og miljøet. I tillegg til at organisk bomull er veldig mykt og godt.

Våre supersøte bukser finnes i både mørk blå, grønn og rosa. Til disse finner du selvsalgt også matchende gensere. Hos oss finner dere stilige sett til både gutt og jente med peppa gris på.

.

Julegavetips

Kanskje det allerede er på tide å tenke ut årets julegaver? Hvem vil vel ikke ha peppa gris under juletreet i år? Hvorfor ikke pakke inn en deilig genser eller bukse? Eller hva med en morgenkåpe?

Vi har fått de søsteste og mykeste morgenkåpene. Rosa med peppa gris ører eller grønn med dinosaur på! Hvor kult er ikke det? Morgenkåpene er det perfekte plagget å ha over en deilig pysj på morningen eller dra den over seg etter kveldsstellet.

Morgenkåpe med peppa gris
Rosa morgenkåpe finner du her! Grønn morgenkåpe finner du her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *