Sommersandaler og Birkenstock

Sommersandaler og Birkenstock

Igjen er vi kommet til årstiden med flotte sommersandaler og de alltid like populære Birkenstock. Hos oss finner du et stort utvalg av sandaler og moteriktig fottøy som passer til alle anledninger. En sandal kan være både behagelig, stilig og moteriktig.

Vi velger de hotteste modellene fra merker som Birkenstock, Gaimo, Copenhagen Shoes, Tamaris og Rieker. Hos oss vil du derfor alltid finne noe du liker. Enten du vil ha med hæl, uten hæl, om du legger vekt på komfort eller trend.

Birkenstock

Arizona sandaler fra Birckestock

Birkenstock er merket som står bak de legendariske sandalene som sitter som støpt på foten. Birkenstock er brukt over hele verden, av alle mulige forskjellige personer. Her vil du kunne se kjendiser og artister, unge som gamle, motebloggere og fagpersoner. Dette er sandalen du aldri unngår å se på et sykehus eller fagfolk som arbeider innenfor helse og kropp. En moderne vri på den klassiske helseskoen.

Her finner du sandalen som gir foten ultimat støtte. I denne sandalen brukes det mengder av gode materialer av god kvalitet. Skinn, semsket skinn, kork og robuste spenner er dette sandalen som holder. Vi fører Birkenstock i mange ulike farger, design og modeller. Arizona, Gizeh, Madrid, Mayari og Yao er blant modellene.

Du kan se alle modellene fra Birkenstock her!

.

Feminine sommersandaler

Hos oss kan du trygt gå sommeren i møte med et par nye sandaler! Blant vårt store utvalg kan du finne den perfekte sandal, enten den skal være med hæl eller uten. Sommersandaler er noe vi som regel alltid lengter etter. Ingenting skriker sommer som et par stilige sandaler.

Sandaler finnes i alle mulige varianter. Vi har et godt utvalg i både modeller og merker, og her vil du garantert finne en modell som passer deg. Enten du vil gå for det praktiske eller det som er mest trendy, finner du det her. Nå bugner både butikk og nettbutikk av nydelige sommersandaler.

Frances sandalene fra Copenhagen shoes er den perfekte kombinasjon mellom strandsandal og pensandal. En stilig modell som er laget i 100% skinn. En litt bredere modell som kan være ekstra behagelig på varme dager med litt hovne føtter. Disse modellene kan være litt store i størrelsen, så det anbefales å gå for den minste om du ligger mellom to størrelser. Du finner alle sandalene fra Copenhagen Shoes her!

Sommeren er alltid en perfekt tid å bruke spreke farger. Og denne flate sandalen fra Tamaris er derfor helt perfekt! Denne modellen er laget i skinn og har en myk såle. Sandalen er vanlig i størrelsen. Blir du like forelsket i disse som vi er? Da kan du også skaffe de i brun. Du finner de her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.