Superga sko med platå

Superga sko med platå

Superga sko!

Superga sko er mange sine favoritt. Superga er kjent for den høye hvite platåsålen. Skoene er en klassiker som har vært med i mange sesonger og brukes i alle fire årstider. De kommer hele tiden i nye farger og kvaliteter. Denne høsten er det velour, fløyel som gjelder. Vi har de i fire fine farger: blå/grå, korall, beige og rosa. Du finner de her!

Superga passer inn til så og si alle antrekk. De er like fine til jeans som til fine lange kjoler. Skoene gjør antrekket stilig og laidback! Merket er ofte å se på influencere og bloggere..Du får en chic og kul stil med å setter Superga inn i antrekket. Bruk de til sommerkjole, til denimshorts og jeans – ingen begrensinger.

Skoen i korallfarge er stilig å sette inn til jeans, korall og blått er en fin kombinasjon, du finner de her!  Den som er grå/blå er kanskje sesongens mest populære farge, den er i hvertfall stilig til denim – se den her!

Beige superga sko i velour, kr 900,-
Beige sko i velour, kr 900,-
Superga sko i grå-blå velour, kr 900,.
Superga i grå-blå velour, kr 900,.

Litt om merket:

Superga er et Italiensk merke som er over 100 år gammelt. Skoene har blitt et trendy og velkjent skomerke verden over. De ikoniske skoene med hvit såle i platå er den som har gjort det så populært her i Norge.  Modellen heter 2790 har har såle på 4 cm.

Skoene tiltaler jenter og damer i alle aldre. Noen av grunne til det kan nok være den høye sålen, vi liker vel alle å føle oss litt lengre!

De kan nok føles litt uvant på foten de første gangene, men når de er gått litt inn, så er de bare fantastiske på foten. Skoene er litt store i størrelsen, med de fleste velger den størrelsen de vanligvis bruker, legg heller i en skåle eller helkappe.

Superga er et nytt merke hos oss, men har på kort tid blitt veldig populært. Vi gleder oss til å få ennå større utvalg i sesong etter sesong.

 

 

Rosa superga sko i velour, kr 900,-
Rosa sko i velour, kr 900,-
Superga sko i korall velour - kr 900,-
Sko i korall velour – kr 900,-
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *