På salg!

Ull blå ullbody baby Wang

Se mer fra Name It

Se flere ull fra Name It

kr 200.00 kr 139.00

Blå ullbody til barn fra Name It. Bodyen er i to blåfarger, har oranjse sømmer og er i ribbestrikket kvalitet. Varm, myk og behagelig body i kløfri merinoull.

Bodyen er vanlig i størrelsen. Kvalitet: 100% merinoull.

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13161074-Ombre Blue Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ullbody baby

Ullbody baby. Bodyen er i to fine blåfarger og den har oransje sømmer. Den har rund hals og lange armer. Ullbodyen er ribbestrikket og har god stretch. Varm og myk å ha under på kalde dager. Vi har longs i samme serie.

Bodyen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Wang wool body
  • Varenummer: 13161074
  • Farge: Ombre blue – blå
  • Kvalitet: 100% merinoull
  • Vaskes i maskin på ullvask, benytt vaskemiddel for ull, ikke tørketrommel

Se vårt utvalg i ull til gutt

Ull fra Name It. 

Les mer om Name it barneklær her.

Se størrelsesguide her.

Ull er bra, og en godt likt kvalitet! Ull er anbefalt av småbarnsforeldre og f.eks ansatte i barnehager. Ull er fornuftig og godt og varmt for barnet å ha på seg, til alle årets årstider!

Ull har mange og gode egenskaper som er bra for barn i alle aldre. Ull har en utrolig evne til å justere temperatur på en naturlig måte. Name It sin ull er laget av veldig myk kvalitet, noe som gjør den veldig behagelig å ha på seg. All ull Name It bruker er i myk og fin kvalitet.

Om Name It:

Name It er et kjent merke med barneklær som har vært på markedet i mange år. Name It er fra Danmark og  er en del av dn kjente Bestseller-familien, som har mange gode og kjente merker. De lager klær til både til barn, dame og herre. Name It har som mål om å lage moteklær barn til en fin pris, men det er viktig at dette ikke går på bekostning av kvaliteten.  Fra Name It vil du finne barneklær fra nyfødt baby og opp til 12 år. Name It er et merke vi har hatt i alle år – det er godt likt av både kunder og oss i butikken!

Name It er veldig gode på ull og ulltøy, til barn og små babyer. Her vil alltid finne mange modeller i fine farger og mønstre, alltid i kløfri og myk ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Vi har både ren 100% merinoull og kombinasjonen ull/bomull.Vi har også ull med frottè på innsiden.

Name It sitt motto er: «Beste vare til beste pris!»

Ullbody baby, blå.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ull blå ullbody baby Wang”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *