Name It mintgrønn joggebukse med Bambi

Se mer fra Name It

Mintgrønn joggebukse med print av Bambi. Myk og fin bukse fra Name It med fint og feminint print. Buksen har strikk i livet som kan justeres og strammes. Vi har body og genser i samme serie.

Kvalitet: 100% bomull.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 13169099-Lysegrønn Kategorier: , ,

Beskrivelse

Name It bukse Bambi

Name It bukse Bambi, lyse grønn joggebukse til jente med mønster av Bambi på det ene beinet. Buksen har strikk i livet som kan strammes og reguleres etter behov. Den har også bred ribbekant nedest på beina. Vi har genser i body i samme serie, da blir det en fin joggedress.

Seriene med Bambi er alltid populært. Buksen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Vicky Bambi bukse
  • Varenummer: 13169099
  • Farge: aqua foam – lys grønn – mintgrønn
  • Kvalitet: 100% bomull
  • Vaskes i maskin på 40 g.

Se alt fra Name It her!

Se vårt utvalg i bukser til jente her!

Se størresguide her.

Om Name It:

Name It har har en visjon om å lage moteklær til barn til en fin pris, samtidig som det er det viktig at det ikke går på bekostning av kvalitet. Fra Name It vil du finne barneklær fra nyfødt baby og opp til 12 år.

 Name It har også godt utvalg i ull og ulltøy til barn. Her vil alltid finne stor utvalg, og alltid i kløfri og myk ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente.

Name It lager også gode baseplagg, hovedsakelig i bomull. Disse plaggene har god passform og god kvalitet. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av dresser og yttertøy, klær til aktiv hverdag og klær til pent.  Her finner du klær som barn virkelig vil trives i!

Du kan lese mer om Name It barneklær her.

Name It har mange fine olabukser til barn. De er opptatt av at de skal ha god passform og at de skal være i myk og behagelig kvalitet. Det skal være tøft, men samtidig godt å ha på!

Name It bukse Bambi, mintgrønn joggebukse med feminint print av Disneys Bambi. Ønsker du en joggedress, så har vi genser i samme serie.

 

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It mintgrønn joggebukse med Bambi”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *