Name It rødt forklè til bunad - mini

Se mer fra Name It

Se flere bunad fra Name It

kr 80.00

Rødt forklè til bunad og festdrakt til barn, dette er til de minste, str 80-110. Dette forklè passer fint til Name It-drakten fra sesong 2019. Det er rødt og har mørke blå striper som danner rutemønster. Det har snorer til å knytes bak.

Kvalitet: 65% Polyester, 35% Bomull

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13161661-Rio red Kategorier: , ,

Beskrivelse

Forklè til barnebunad

Forklè til barnebunad fra Name It. Det er i fin rødfarge med mørke blå ruter som danner rutemønster. Det knytes på med snorer! Dette passer spesielt fint til festdrakten fra Name It sesong 2019. Forklè pynter opp enhver bunad og festdrakt.

Dette forklè går fra str 80-110.

  • Varenavn: Tetana forklè
  • Varenummer: 13161661
  • Farge: Rio red – rødt med ruter
  • Kvalitet: 65% Polyester, 35% Bomull
  • Vaskes i maskin på 40 g finvask – ikke bruk tørketrommel

Se vårt utvalg av bunad til jente her!

Se størrelsesguide her.

Se alt fra Name It her!

Litt om bunader fra Name It:

God kvalitet og passform er viktig, selv på en festdrakt. Vi fører et bredt utvalg av bunader og festdrakter til barn. NameIt er kjent for sitt fine design, gode passform og bra kvalitet på bunadene. Fra NameIt finner du ulike design og farger, til både gutter og jenter, fra baby og opp til større barn.

Bunadene vi fører fra NameIt kommer med strikk i livet slik at det lett kan justeres for optimal passform. Dette gir et godt og behagelig plagg. De er også enkle å legge opp og ned, slik at de varer i flere sesonger.

Tilbehør

Det finnes også mengder av tilbehør til den fine festdrakten. Vi har bl.a strømpebukser, forklè, kyser, knestrømper, samt brosje til å ha i halsen. Her finner du alt du trenger for å sette det perfekte festantrekket sammen

Tradisjonen tro

En bunad har alltid vært noe vi holder kjært. Bunaden har lang tradisjon, helt tilbake fra slutten av 1700-tallet og frem til i dag. Verdifullt og vakkert beskriver bunaden. Kan vi se noe søtere enn våre små i Norges nasjonaldrakt?

Forklè til bunad barn, fra Name It barneklær. Rødt forklè til barnebunader og festdrakter. Rødt forklè med marineblå striper som danner rutemønster. Dette pynter opp bunaden, «prikken over ièn!»

Forklè til barnebunad fra Name It.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It rødt forklè til bunad - mini”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *