På salg!

Name It rosa skjørt My Little Pony

Se mer fra Name It

Se flere kjoler og skjørt fra Name It

kr 170.00 kr 99.00

Rosa skjørt med My Little Pony. Fin skjørt som har en søt kappe rundt og stikk i livet som kan strammes og reguleres etter behov.

Skjørtet er vanlig i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13164506-Rosa Kategorier: , , ,

Beskrivelse

My Little Pony rosa skjørt

My Little Pony rosa skjørt til jente. Stilig kort skjørt som har en søt liten kappe rundt, det har print av My Little Pony på den ene siden. Skjørtet har strikk i livet som kan strammes og justeres etter behov. Skjørtet inngår i serien om My Little Pony, der har vi flere produkter som kan mikses og matches sammen.

Skjørtet er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Naja skjørt
  • Varenummer: 13164506
  • Farge: Dark sapphire – mørke blått
  • Kvalitet: 65% bomull og 35% polyester
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Name It her!

Se vårt utvalg i kjoler her!

Se størrelsesguide her.

Name It barneklær:

Name It er et godt etablert merke  med barneklær – et dansk merke som har vært på markedet i mange år.  Det inngår som en del av Bestseller-familien, som har mange kjente merker til både damer og herrer. De har fokus på å skape og produsere klær til barn til en fin pris og det er det viktig at det ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne barneklær til baby og opp til 12 år.

 Name It har også godt utvalg i ullklær til barn. Her vil alltid finne gode modeller, og alltid i kløfri og myk ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull. Basisplaggene har alltid god passform og god kvalitet. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av dresser og yttertøy, klær til hverdag og klær til pent. Her finner du klær som barn virkelig trives i!

Du kan lese mer om Name It barneklær her.

My Little Pony rosa skjørt. My Little Pony er veldig populært hos mange små jenter. Vi har flere produkter i denne serie som kan mikses og matches om hverandre.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It rosa skjørt My Little Pony”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *