Regntøy regnvotter blå

Se mer fra Name It

Se flere luer og votter fra Name Itregntøy fra Name It

kr 130.00

Regnvotter og gummivotter til barn. Marineblå votter som er helt vanntette. De har tynt fòr av bomull inni og strammes med borrelås rundt håndleddet.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13160145-dark sapphire Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Regnvotter og gummivotter

Regnvotter og gummivotter fra Name It. Praktiske votter som er helt vanntette. De har tapede sømmer og borrelås som kan stramme rundt håndleddet. Vottene har fòr av bomull, de har vannsøyle på 10 000 mm og vottene er også vindtette. Fine votter å bruke på regnfulle dager, vår og høst.

  • Varenavn: Daloni votter
  • Varenummer: 13160145
  • Farge: Dark sapphire – marineblå
  • Kvalitet: 100% polyester, fòr: 80% bomull og 20% polyester

Se vårt store utvalg fra Name It!

Om Name It:

Name It designer og produserer klær til barn til en god og fin pris, samtidig som det er viktig at det ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til baby og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle kategorier, klær til både gutter og jenter, til alle årets sesonger.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It er veldig gode på ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull og ull/bomull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i nydelig kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i! Vi har hatt dette merket i butikken i veldig mange år, det er god likt av oss og kundene våre! Vi setter pris på stort utvalg til god pris og god kvalitet.

Regnvotter og gummivotterer er et «must» for små barn. De holder de små hendene tørre og varme i lek uten i øs pøs regnvær.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Regntøy regnvotter blå”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.