Tilbud!

Regntøy regnsett gult og blått

Se mer fra Name It

Se flere regntøy fra Name It

kr 299.00

Regntøy til barn fra Name It. Dette er et to-delt sett som er i knall gul farge og med marineblå bukse. Regnsettet er i god kvalitet. Det har justerbare seler, stropper under beina og jakke med glidelås, knapper og avtagbar hette.

Kvalitet: 100% Polyester- Polyurethane coated

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13160166-yellow Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Name It regntøy

Name It regntøy til barn. Regnsettet har knall gul jakke og marineblå bukse. Buksen har justerbare seler og strikk under beina. Jakken har glidelås og knapper, stikk nederst på armene og avtagbar hette. Settet er i god kvalitet, det er 100% vanntett og har tapede sømmer. Supert å bruke i øs pøs regnvær, i barnehagen eller på skolen.

Regnsettet er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Dry regnsett
  • Varenummer: 13160166
  • Farge: dabdelion – gult og blått
  • Kvalitet:100% Polyester- Polyurethane coated, tapede sømmer
  • Vaskes i maskin på finvask 30 g – ikke bruk tørketrommel

Se vårt store utvalg fra Name It!

Les mer om Name it barneklær her.

Se størrelsesguide her.

Om Name It:

Name It designer og produserer klær til barn til en god og fin pris, samtidig som det er viktig at det ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til baby og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle kategorier, klær til både gutter og jenter, til alle årets sesonger.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It er veldig gode på ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull og ull/bomull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i nydelig kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i! Vi har hatt dette merket i butikken i veldig mange år, det er god likt av oss og kundene våre! Vi setter pris på stort utvalg til god pris og god kvalitet.

Name It regntøy til barn, gutt og jente.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Regntøy regnsett gult og blått”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.