Tilbud!

Regntøy regnsett gult og blått

Se mer fra Name It

Se flere regntøy fra Name It

kr 299.00

To-delt regnsett til barn fra Name It. Settet har knall gul jakke og mørke blå bukse. Jakken har glidslås og knapper samt avtagbar hette. Buksen har strikk i livet med seler som kan tas av ved behov. Regntøyet er i god kvalitet og har tapede sømmer. 100% vanntett.

Kvalitet: 100% Polyester- Polyurethane coated

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13160245-yellow Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Regntøy til barn

Regntøy til barn fra Name It. Settet består av gul jakke og mørke blå bukse. Det er i god kvalitet og er 100% vanntett = god gammeldags gummidress! Jakken lukkes med glidelås og knapper og den har avtagbar hette. Buksen har stikk i livet og seler som kan tas av hvis man ønsker det. Supert regntøy til regntunge dager, fint å bruke på skolen og på tur!

Regnsettet er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Dry regnsett
  • Varenummer: 13160245
  • Farge: dabdelion – gult og blått
  • Kvalitet:100% Polyester- Polyurethane coated, tapede sømmer
  • Vaskes i maskin på finvask 30 g – ikke bruk tørketrommel

Se vårt store utvalg fra Name It!

Les mer om Name it barneklær her.

Se størrelsesguide her.

Om Name It:

Name It tilbyr klær til barn til en god og fin pris, samtidig som det er viktig at det ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til baby og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle kategorier, klær til både gutter og jenter, til alle årets sesonger.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It er veldig gode på ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull og ull/bomull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i nydelig kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i! Vi har hatt dette merket i butikken i veldig mange år, det er god likt av oss og kundene våre! Vi setter pris på stort utvalg til god pris og god kvalitet.

Regntøy til barn fra Name It. 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Regntøy regnsett gult og blått ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.