Y.A.S sort bukse i plissè

Se mer fra Y.A.S

kr 550.00

Sort bukse fra YAS med stilig struktur i plissè. Buksen har strikk i livet og rette og vide bein. Den er i lett og fin kvalitet. Fin bukse til både hverdag eller til fest.

Kvalitet: 100% polyester.

Buksen er vanlig i størrelsen – mellom 32″ og 34″ i beinlengden.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26014647-Svart Kategorier: ,

Beskrivelse

Svart penbukse

Svart penbukse fra YAS. Detter er både en penbukse og en bukse til hverdag. Buksen har en spesiell og fin plissè-struktur! Den er høy i livet og har stikk i midjen. Buksen er i lett og fin kvalitet og har har rette bein. Trendy bukse som kan styles og brukes på mange måter og til mange anledninger.

Buksen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Yasveggie pant
  • Varenummer: 26014647
  • Farge: black – sort
  • Kvalitet: 100% polyester
  • Vaskes i maskin på 30 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i bukser her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og trendy merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin stil, du finner bl.a fine bluser og kjoler, både til jobb og hverdag, til party og fest.  Yas har bukser, kjoler, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fraYas har god og rimelig pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge!

Y.A.S – your apparel & style. Dette er et dansk merke, det ble grunnlagt i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene tilbyr merket alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har varierte kolleksjoner, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Svart penbukse og bukse til hverdag. Sort bukse har vide bein og ekstra høyde på livet. Stilig og trendy bukse med fin struktur.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S sort bukse i plissè ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *