Vila rosa aprikos skinnjakke

Se mer fra Vila

Lys rosa/arprikos skinnjakke fra Vila. Jakken er i bikermodell og den er i 100% semsket skinn. Jakken har mange fine detaljer og glidelåser. Den er kort i modellen og kan brukes over kjoler og skjørt og selvfølgelig til jeans.

Den er vanlig i størrelsen, man kanskje ikke alt for vid i armene og over ryggen. Den skal sitte smalt på!

Kvalitet: 100% semsket svineskinn.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 14050589-Corall Kategorier: ,

Beskrivelse

Rosa skinnjakke Vila

Rosa skinnjakke Vila. Semsket lys rosa jakke i bikermodell. Jakken har mange fine detaljer og glidelåser. Den har glidelås på skrå i front og vatteringer på skuldrene. Jakken har også trykknapper på skuldrene og kragen.

Jakken er vanlig i størrelsen, men den er nok ikke alt for stor over armene/ryggen. Dette er en smal og ettersittende modell!

Denne kan styles til det aller meste. Veldig fin til jeans med en enkel t-skjorte under, eller f.eks utenpå en fin kjole eller et skjørt.

  • Lengde: 59 cm i str. M
  • Armlengde: 60 cm i str M
  • Modellen på bildet er 178b cm høy og har på seg str M
  • Varenavn. Vicris suede jacket
  • Varenummer: 14050220
  • Farge: Brandied apricot – lys aprikos/rosa
  • Kvalitet: 100% semsket svineskinn
  • Jakken må rensen

Størrelsesguide!

Se alt fra Vila her!

Se vårt utvalg i jakker her!

Vila har stort utvalg og gode produkter, de er tidlig ute med å fange opp moter og trender. De leverer god plagg til god og rimelig pris, alltid fine nyheter som frister.

Vila er tett på trendene og leverer raskt i sesongen når det dukker opp en trend som alle «skal ha!» Her får du alt innen siste mote til en veldig god pris, god kvalitet og god passform.

Litt om Vila:

Vila har store kolleksjoner og de kommer med spennende nyheter hver uke. Merket er alltid tidlig ute med det siste nye. Er det noe der ute som er MÅ HA NÅ, så går det ikke lang tid før de har det i produksjon og at det er ute i butikkene.

Vila er gode på penklær og da til gode priser. Topper, jumpsuit, skjørt og bluser, der noe du alltid finner god utvalg i fra Vila. Kjolene fra Vila er kjent for god passform og god kvalitet, og det er jo noe vi damene settet pris på!

En skinnjakke er supert å ha i garderoben. Det passer til det aller mest – alt fra jeans til kjoler og skjørt. Den kan pynt opp og ned et antrekk. Her er det bare å lage sin egen stil.

Rosa skinnjakke Vila

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vila rosa aprikos skinnjakke”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *