Y.A.S jumpsuit med striper

Se mer fra Y.A.S

Se flere bukser fra Y.A.Sjumpsuit fra Y.A.Ssalg fra Y.A.S

Fin jumpsuit i lin og bomull. Den er i naturfarge og har tynne grå/sorte striper. Hel buksedress som har knapper i front og lommer i sidene. Den er i 7/8-dels lengde og har rett og vide bein.

Jumpsuiten er vanlig mot bitt litt liten i størrelsen. Kvalitet: 55% lin og 45% bomull.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 26014023-Creme Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Jumpsuit i lin

Jumpsuit i lin og bomull. Hel buksedress som er uten armer men med brede stropper over skuldrene. Den har rette og vide bein i 7/8-dels lengde og den har lommer i sidene, noe som gir en avslappet look! Jumpsuiten har store brune knapper i front og kvaliteten er lett og fin.

Jumpsuiten er vanlig mot bitt litt liten i størrelsen

  • Varenavn: YasComo jumpsuit
  • Varenummer: 26014023
  • Farge: off white med striper
  • Kvalitet: 55% lin og 45% bomull.
  • Vaskes i maskin på 30 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg i jumpsuit her! 

Om Y.A.S:

Y.A.S – dette er et nytt og fint merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og fin stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest. Yas har stort utvalg i alle kategorier. Her finner du  bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fra Yas har fin pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! De leverer nyheter hver uke.

Hverdag og fest

Jumpsuite og buksedressen er er stilig plagg. Du kan kle deg i en trendy jumpsuit og likevel ha det like behagelig som i en joggedress! En jumpsuit eller buksedress finnes i kort og lang, med korte- og lange ermer samt uten ermer.

En buksedress er et elegant alternativ til festen. Ved en bruke en buksedress finner du det ideelle festantrekket i bare ett plagg. Bruk en buksedress med korte ben eller lange.

En buksedress er noe vi anser som et basic plagg. Enkelt, elegant, behagelig, trendy og lett å bruke. Et plagg som enkelt kan styles både opp og ned.

Jumpsuit i lin og bomull.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S jumpsuit med striper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *