Y.A.S rød genser med mønster

Se mer fra Y.A.S

Lekker lakserød strikkegenser med mønster. Lett og fin strikkegenser med mønster mørke rødt og beige. Genseren har vide rette armer og rund hals.

Kvalitet:

  • 70% akryl, 20% nylon, 5% mohair, 5% ull

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 26013128-Red Kategorier: , ,

Beskrivelse

Rød strikkegenser med mønster

Rød strikkegenser med mønster i beige og mørke rødt, genser fra YAS. Stilig genser som har vide rette armer og bred ribbekant nederst og på armene. Genseren har fin mønster i beige og mørke rødt. Denne kan styles på mange måter, den er fin jeans eller skjørt – eller bruk den gjerne til en skinnbukse.

Genseren er vanlig i størrelsen, armene skal være vide og rette!

  • Varenavn: Yasalena knit pullover
  • Varenummer:  26013128
  •  Farge: Fiery red
  • Kvalitet: 70% akryl, 20% nylon, 5% mohair, 5% ull
  • Vaskes i maskin på ullvask, den må ligge flatt for å tørke.

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i overdeler her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S – et nytt og fint merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og fin stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest. Yas har bredt utvalg, her finner du  bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fra Yas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! De leverer nyheter hver uke.

Gjennom alle kolleksjonene tilbyr YAS alt fra «everyday-wear» til klær for jobb eller hvis man skal i pynte seg opp til selskap. De har spennende styles, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Rød strikkegenser med mønster, lekker genser med spennende og litt annerledes passform. Den er i herlig lakserød farge sammen med beige som toner den litt ned.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S rød genser med mønster”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *