Y.A.S rosa genser med glitter

Se mer fra Y.A.S

Rosa strikkegenser fra YAS med lurex og sølvglitter. Trendy kort og vid genser med halvhøy hals og ballongarmer. Kvalitet: 60% polyester, 25% polyakryl, 15% metallikse fibre

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 26012468-Misty Rose Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kort rosa genser

Kort rosa genser med sølvglitter og lurex! Stilig strikkegenser i lys rosa farge, den er stikket inn med tynne sølvtråder slik at den glittrer mye! Genserne har halvhøy hals og vide ballongarmer med bred mansjett nederst. Den er kort og oversizet – veldig fin å bruke over bukser og skjørt med ekstra høyt liv. Bruk den til jeans til hverdag eller style den opp til skinnbukser, skjørt eller dressbukser til pent!

Genseren er vanlig i størrelsen, den skal være kort og vid i modellen!

  • Varenavn: Yasaluna knit pullover
  • Varenummer: 26012468
  • Kvalitet: 60% polyester, 25% polyakryl, 15% metallikse fibre
  • Farge: misty rosa – lys rosa med sølv
  • Vaskes på finvask i maskin, 30 g – ikke tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i overdeler her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og spennende merke som er tidlig ute med moter og trender. Yas har en feminin og fin stil. Du finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at plaggene skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fra Yas har god og overkommelig pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! Nyheter hver uke.

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr YAS alt fra «everyday-wear» til klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende utvalg, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Kort rosa genser

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S rosa genser med glitter”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *