Y.A.S strikkejakke med striper

Se mer fra Y.A.S

kr 500.00

Fin cardigan i masse fine farger. Jakken er litt oversizet i modellen og har striper i grått, lilla, sort, brunt. Jakker er i myk og fin kvalitet:

  • 80% polyakryl, 18% polyester, 2% polyamid
Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26014320-Light Grey Melange Kategorier: , ,

Beskrivelse

Strikkejakke med striper

Strikkejakke med striper i mange fine farger. Oversizet cardigan i grått, sort, lyse lilla og varm brun. Jakken har brede striper og er anvendelig til mange underdeler, jeans, bukser og skjørt. Bruk den over en t-skjorte eller bluse.

Jakken er vanlig i størrelse.

  • Varenavn: Yasmultio cardigan
  • Varenummer: 26014320
  • Kvalitet: 80% polyakryl, 18% polyester, 2% polyamid
  • Farge: grå med striper i mange fine farger
  • Vaskes i maskin på 40 g – jakken må ligge flatt for å tørke

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i overdeler her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S – et nytt og spennende merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og tøff stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest. Yas har stort og variert utvalg. Her finner du  bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fra Yas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! De leverer nyheter hver uke.

Gjennom alle kolleksjonene tilbyr YAS alt fra «everyday-wear»,  til klær for jobb eller hvis man skal i pynte seg opp til selskap eller bort en kveld! De har spennende styles, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Strikkejakke med striper, stripete cardigan fra YAS. Lett og fin strikkejakke i mange fine farger, jakken kan matches inn til mange farger og underdeler. Jakken er kanskje ekstra stilig til sorte skinnbukse og ankelstøvletter med litt hel!

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S strikkejakke med striper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *