Y.A.S sort topp med prikker Yaslura

Se mer fra Y.A.S

Fin topp, bluse med prikker. Toppen er sort og har grå/blå store prikker. Den har v-hals, knapper i front og belte som skal knytes i midjen. Kvalitet: 100% polyester.

Blusen er vanlig mot litt liten i størrelsen.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 26014371-Black Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sort bluse med prikker

Sort bluse med prikker fra YAS. Feminin og fin bluse som har v-hals og trukne små knapper i front. Den har lange armer og knytebelte i midjen – detter gjør at den skiller seg litt ut. Blusen er stilig til alt fra jeans til skinnbukser eller skjørt.

Blusen er vanlig mot litt liten i størrelsen.

  • Varenavn: Yadlura top
  • Varenummer: 26014371
  • Farge: sort med prikker
  • Kvalitet: 100% polyester
  • Vaskes i maskin på 30g – ikke bruk tørketrommel

Se alle våre overdeler her!

Se alt fra YAS her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og spennende merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og tøff stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det er noe som mange av oss liker!  Klærne fra Yas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! YAS leverer nyheter hver uke.

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Sort bluse med prikker. Feminin og stilig topp fra YAS som kan styles på mange måter.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S sort topp med prikker Yaslura ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *