Denim – vårens hotteste trend

Denim – vårens hotteste trend

Denne våren største trend er denim. Og vi kan ikke annet enn å elske det! Med så mange flatterende passformer og stiler finner du garantert noe som faller i smak. Dongeri er noe av det hotteste man kan kle seg i denne våren. De trendy plaggene kan du sikre deg nå. Enten det er det klassiske olaskjørtet, denimkjolen eller rett og slett denim fra topp til tå. 

Dongeri er et slitesterkt stoff som er det helt store i trendbilde nå. Du finner alle tenkelige plagg i dette fantastiske stoffet. Merker som Vila, Reu De Femme, Noisy May og Pieces er spesielt sterke denne våren. I vår nettbutikk finner du alt du måtte ønske. 

Vårens IT bukser i denim

Sesongens helt klare IT bukse er slengbuksen eller bukser med rette og vide ben. Med et slikt plagg vil du kunne få en rekke kule antrekk. 

Ta for eksempel denne tøffe slengbuksen fra Co´couture. En stilig mørk blå jeans med masse strech. Style den sammen med en nydelig blondebluse fra Y.A.S, et par høye hæler og en stilig skulderveske.

Da treffer du vårens trend på en prikk og du får et råstilig antrekk inspirert av 70 tallet. 

Men ønsker du kanskje ikke gå helt ut med 70 – talls looken? Da kan du gå for denne nydelige buksen fra Reu De Femme, med vide og rette ben. Denne buksen er det perfekte alternativ om du ikke ønsker den voldsomme slengen. Finnes også i en nydelig beigefarge, du finner den her!

En slik bukse kan gi deg en litt mer formell stil om du styler med en blazer eller kanskje en skjorte? Denne blazeren fra Sisters Point er superstilig til en bukse med rette og vide ben, samtidig som den er et nøkkelplagg i en hver garderobe. 

Denimkjolen  

En kjole i nydelig denim er et flott statementplagg denne våren. Et slikt plagg kan brukes like godt til hverdag som til fest! Hos oss finner du et godt utvalg av plagg i denim. Fra merker som Noisy May og Pieces finner du råstilig denimkjoler og lange skjorter. 

Enten du vil ha en kjole med volum og beveglighet eller om du vil ha en formsydd kjole har vi det du leter etter. Nettbutikken bugner av nyheter!

.

.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.