Bluser og skjorter fra Vila

Trenger du en bluse som er klassisk, tidløs og elegant? Eller kanskje en skjorte du fint kan bruke på jobbmøter? Da er bluser og skjorter fra Vila perfekt for deg. Her finner du tynne skjorter i forskjellige farger og også fine cordskjorter som er litt mer hverdagslige. Eller er du på jakt etter en mindre bluse med puffermer? Uansett hvordan bluse eller skjorte du er på jakt etter finner du garantert noe fra Vila her. En ting du kan være trygg på med klær fra Vila er at de er av høy kvalitet. Her får du klær som holder i mange år.

Viser 1–12 av 14 resultater

Viser 1–12 av 14 resultater

Størrelsesguide!

Om Vila:

Merket ble etablert i 1994 og er en del av den danske Bestseller-familien. Det ble raskt et populært merke som har funnet sin egen til og mange trofaste kunder. Det er for kvinner som ønsker en feminin stil med spennende elementer. Vila er mote til god pris samtidig som det er i god kvalitet og passform.

Vila har store kolleksjoner og kommer med nyheter hver uke. De er tidlig ute til å fange opp moter og trender. Er det noe der ute som er MÅ HA NÅ, så går det ikke lang tid før de har det i produksjon og ute i butikkene.

Vila har alle kategorier, alt fra overdeler til bukser og yttertøy. Her finner du klær til hverdag, jobb og fest. Skal du f.eks i bryllup, så har de også mange fine selskapskjoler. Skal du på ferie og trenger enkle plagg å pakke med, så finner du også det!

Vila er feminint i stil, derfor har de et stort utvalg i kjoler, bluser og skjørt. Fine og god bruksplagg til god priser. Her finner du kjolen du kan bruke på jobben eller til en venninnekveld. Eller hva med en kjole i college til å krype opp i sofaen med?

Enkel strikk er også merkets kjennetegn. Strikkejakker i flere lengder og farger, gensere og kjoler til bare noen hundrelapper – DET liker vi:)

Vila sin visjon er å bli et velkjent og feminint motemerke til kvinner i alle aldre – klær du blir glad i og ønsker å ha deg hver dag.