Bukser fra Vila

En ting som er sikkert er at her finner du et bredt og godt utvalg av bukser fra Vila. Vi vet at dere der ute har forskjellig smak, og derfor har vi forsøkt å tatt inn klær som kan passe til alle og en hver. Her finner du bukser med høyt liv, bukser med bootcut, bukser med «skinn-look» og store bukser med splitt. Uansett hva det er du føler passer deg og din stil, finner du en bukse fra Vila som komplimenterer deg. Buksene her er av meget høy kvalitet og kan fint brukes hjemme med familien, på jobben eller på skolen. Unn deg selv en god bukse som du kan bruke i mange år fremover!

Viser 1–12 av 14 resultater

Viser 1–12 av 14 resultater

Størrelsesguide!

Om Vila:

Merket ble etablert i 1994 og er en del av den danske Bestseller-familien. Det ble raskt et populært merke som har funnet sin egen til og mange trofaste kunder. Det er for kvinner som ønsker en feminin stil med spennende elementer. Vila er mote til god pris samtidig som det er i god kvalitet og passform.

Vila har store kolleksjoner og kommer med nyheter hver uke. De er tidlig ute til å fange opp moter og trender. Er det noe der ute som er MÅ HA NÅ, så går det ikke lang tid før de har det i produksjon og ute i butikkene.

Vila har alle kategorier, alt fra overdeler til bukser og yttertøy. Her finner du klær til hverdag, jobb og fest. Skal du f.eks i bryllup, så har de også mange fine selskapskjoler. Skal du på ferie og trenger enkle plagg å pakke med, så finner du også det!

Vila er feminint i stil, derfor har de et stort utvalg i kjoler, bluser og skjørt. Fine og god bruksplagg til god priser. Her finner du kjolen du kan bruke på jobben eller til en venninnekveld. Eller hva med en kjole i college til å krype opp i sofaen med?

Enkel strikk er også merkets kjennetegn. Strikkejakker i flere lengder og farger, gensere og kjoler til bare noen hundrelapper – DET liker vi:)

Vila sin visjon er å bli et velkjent og feminint motemerke til kvinner i alle aldre – klær du blir glad i og ønsker å ha deg hver dag.