Store jakker – sesongens store trend

Store jakker – sesongens store trend

Høsten begynner for alvor å sette sine spor og det er tid for høstjakker. Fargene forandrer seg og temperaturene blir lavere. Når temperaturen synker passer det perfekt å pakke seg inn en god og stor jakke. Og denne trenden er superhot denne høsten! Jakkene skal være store og oversized. Enten det er dunjakker, kåper eller jakker i ull. Det snakkes mye om jakker denne høsten og vi har en hel masse lekre nyheter å vise dere fra våre flotte merker Y.A.S, Co`couture, VILA og Sisters Point

De store jakkene er å se på alle catwalks denne høsten. De store motehusene og designere som Saint Laurent, Dries Van Noten og Loewe har alle vist frem sine klassikere i oversizede modeller. En slik jakke er en sikker vinner i et hvert klesskap denne høsten! 

Varme og deilige jakker hører høsten til og når du skal velge din favoritt er det kun fantasien som setter grenser. Det finnes så mange flotte og ulike modeller denne høsten. Blant utvalget av våre jakker er vi sikre på at du vil finne din favoritt hos oss. Se hele utvalget av jakker her og kåper her!

Ruter

Om høsten er det umulig å komme unna de klassiske rutene. En kombinasjon av de klassiske rutene og den oversizede jakken resulterer i denne flotte modellen fra Y.A.S. Denne jakken er knalltøff og superbehagelig! Denne skal være stor og god! Denne modellen er feminin men vil også passe perfekt om du er av den sporty typen. Disse modellene er superstilige å kombinere med sneakers og en bukse med vide ben.

Modellen er kort og har strikk bak i midjen. Dette gjør at jakken får en superfin passform og skaper et feminint plagg. Med denne feminine passformen vil den passe til både hverdag og festantrekk! Jakken er beige, brun og rustfarget. Laget i bomull og har et matt uttrykk. Dette er den perfekte jakken som også skiller seg litt ut. Modellen er oversized, så du kan trygt bestille din vanlige størrelse.

Ulljakker

En ulljakke er det perfekte plagget å bruke mellom sesonger. Denne høsten har vi fått inn flotte modeller fra Vila, Y.A.S og Co`Couture. I år kommer jakkene i både korte, baggy og løse modeller og lengre kåper. Blant årets ulljakker finner du fine farger og de lekreste detaljer.

En ulljakke er lun og god, og den perfekte høstjakke! Hos oss finner du et utvalg i ulike modeller og farger.

.

.

.

Jakker i sterke farger

Liker du å skille deg litt ut fra mengden? Hva er vel mer perfekt enn å gå for en stilig jakke i en sterk farge. Resten av året har pastellfargene stått i fokus, men denne høsten skal det være sterke farger. En jakke i en stilig gul, oransje eller rustfarge blir et statement plagg! Disse jakkene vil kunne sprite opp et hvert antrekk! Er du den som liker å holde antrekket basic og enkelt? Men kanskje du likevel vil ha noe litt ekstra? Da er en slik jakke perfekt!

1. Rød ulljakke fra Vila // 2. Jakke i Ull fra Co`couture // 3. Lang oransje dunkåpe fra Y.A.S // 4. Gul kåpe i ull fra Part Two // 5. Rustfarget / oransje pelsjakke fra Y.A.S

Denimjakken

Selv om det er høst og det blir kaldere ute, klarer vi ikke pakke bort den klassiske og flotte denimjakken helt enda! En slik denimjakke er fortsatt å se i trendbildet og gjerne også i en oversized variant. Denne flotte fra Basic Apparel er laget i 80 – tallsstil og skal være stor og god.

En denimjakke kan enkelt styles mot den kaldere tiden ved å tenke kvaliteter og gjerne lag på lag. Denimjakken er superfin med en god og deilig strikket genser under. Kanskje denne flotte jakken fra Basic Apparel blir den nye favoritten under olajakka?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *