Y.A.S grønn kjole med lange armer Yasjoni

Se mer fra Y.A.S

kr 600.00

Grønn kjole med lange armer. Kjolen er i lett og fin kvalitet med små “prikker” ton-i-ton! Kjolen har kapper og rekker til litt under knærne. Den har underkjole og knapper hele veien i front. Kvalitet: 100% polyester.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26014389-Green Kategorier: ,

Beskrivelse

Grønn kjole med lange armer

Grønn kjole med lange armer fra YAS. Lekker kjole i flott farge. Kjolen har underkjole og knapper hele veien i front. Den har kapper i skjørtet og rekker til ca litt under knærne. Kjolen har lange armer med feminin volangkant, den har v-hals og er i florlett og fin kvalitet. Den har fin struktur, små “prikker” i stoffet!

Kjolen er like fin til hverdag som til fest. Den kan pyntes opp og ned og styles på mange måter.

  • Varenavn: Yasjoni kjole
  • Varenummer: 26014389
  • Farge: ultramarine green – grønn
  • Kvalitet: 100% polyester
  • Vaskes i maskin på finvask 30 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i kjoler her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og spennende merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og fin stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fraYas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! De leverer nyheter hver uke.

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Grønn kjole med lange armer

Tilleggsinformasjon

Size

, , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S grønn kjole med lange armer Yasjoni”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *