Leopard er høstens store trend

Leopard er høstens store trend

Tøft skjørt fra Pieces, kr 400,- Du finner det her!

Leopardskjørt og fuskepels – ja, leopardprint er denne sesongens store trend – det er nesten ikke til å unngå! Der er nok litt sånn elsk eller hat over dette printet! Men en ting er viktig, og det er hvordan du styler det! Leopard finner vi på masse skjørt, gjerne i midi eller lange varianter. Her har Thea stylet det med t-skjorte fra Line of Oslo og trendy bumbag/midjeveske fra Pieces.

Skal du bruke leopartrenden “riktig!” er det fint å tone det ned, sett gjerne noe uformelt til, som sneakers og ullgenser – og det skal ikke matche for mye – det tilfeldige er ofte det fineste.

Vi har flere leopardskjørt å tilby, både fra Pieces og fra Love & Divine

Love & Divine er nytt merke hos oss, og de har både skjørt og singlet i leoprint.

 

Skjørt fra Love & Divine, du finner det her!
Singlet fra Love & Divine, du finner den her!

 

 

Jakker i fuskepels

Leopardtrenden så absolutt tilstede på yttertøy også – og nå er det fuskepelsjakker som gjelder. Gjerne i hel leopard eller med små innslag og detaljer. Vi har stilig jakke fra Ruth & Circle, den er myk og god og til fint pris: kr 1100,- Rut & Circle er også et nytt merke hos oss, de har utrolig mye fint til gode priser, det fanger opp de siste trendene omgående, detter er nok at av våre favorittmerker om dagen.

Fuskepels i leopard, kr 1100,- Du finner den her!
Camero fuskepels fra Levete Room. Pris 1500,- og du finner den her!

Levetè Room har også en fin pelsjakke, det er en kort brun jakke med lyse grålilla armer. På denne jakken er leoparden representert på kragen – utrolig stilig! Bruk den til f.eks tøffe jeans. Se vårt utvalg i jeans her!

Et annet alternativ innen leopard, er faktisk støvletter. Ønsker du deg noen skikkelig fine, så har vi lave spisse ankelstøvletter fra Copenhagen Shoes. De er i lys beige farge med nedtonet leopardmønter. Copenhagen Shoes er Dansk design og alle skoene er produsert i Italia og aller er i skinn – her kan vi stå inne for god kvalitet og god passform. Bree leo heter støvletten og prisen er 1000,-

 

Bree Leo ankeboots. Du finner de her!

 

 

Det var dagens tema om leopardskjørt og fuskepels. Ønsker du å se mere av utvalget vårt, besøk oss gjerne i butikken på Bjørkelangen eller i nettbutikken vår Miotrend.no

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *