Høstens dyriske print – leopard

Høstens dyriske print – leopard

Ingen tvil om at denne høsten blir preget av print. Det skal være ruter, sebra og ikke minst Leopard. Ofte får vi høre at leopard kan være vanskelig å style. Leopardmønster kalles ofte for et veldige sexy print. Nettopp av denne grunnen er det mange som velger å styre unna dette printet fordi de er redd for å være for vågale. 

Men denne høsten bugner det av leopardprint i alle butikker og i alle motevisninger. Og det er ingen grunn til å ikke ta i bruk denne trenden, da det finnes så mange ulike måter å style på. Og du trenger ikke style med leopard fra topp til tå for å naile denne trenden! Bruk plagg med små detaljer i leopard og du kommer langt!

I dette fantastiske og klassiske printet vil du finne både kjoler, skjørt, tilbehør og sko. Det flotte med mønsteret er at det vil passe alle hud- og hårtyper og kan kombineres med denim, striper, knallfarger samt svart og hvitt. Leopardmønster er en klassiker som bør ha en fast plass i garderoben. 

Kjoler og skjørt i leopard

Vi bare elsker dette printet og ønsker du et antrekk som er enkelt og lekkert, velger du en kjole eller et skjørt med en basic overdel. Vi har plukket ut våre fineste kjoler og skjørt fra Sisters Point, Line Of Oslo, Y.A.S og Love and Divine.

Det enkle er ofte det beste 

Du trenger ikke gjøre ting så avansert om du vil bruke leopardmønsteret. En enkel singlet som denne fra Rue De Femme er et perfekt og enkelt plagg i klesskapet. Kombiner med en skinnbukse eller et par slitte jeans, en dressjakke eller hvit skjorte og kanskje et par litt sexy hæler så er du klar for alt verden måtte kaste mot deg. 

Style med tilbehør

Det finnes uante muligheter om du vil innlemme dette flotte dyriske leopard printet uten at det tar over hele antrekket.

Hva med en stilig og lekker spenne i håret? Ingenting er som spenner denne høsten og er et av høstens hotteste tilbehør. Denne nydelige fra Nora Norway er perfekt! Kombiner den tøffe spennen med de tøffe solbrillene fra RE:Designed by Dixie som du finner her! 

.

.

.

Style med leopardprint på bena

Mokkasiner fra Copenhagen Shoes

Og vi kan jo ikke glemme disse lekre skoene med spiss tupp fra flotte Copenhagen Shoes. Sko i herlig semsket skinn med innvendig lærsåle. Behagelige å gå i med ca. 1,5 cm høy hæl. Disse skoene har et behagelig latexfòr i sålen som gir ekstra god komfort. Disse er supertrendy og laget i 100% semsket skinn. Denne modellen er superstilig til vide bukser, skjørt og kjoler. Kombiner med ønsket antrekk og bruk skoene til både fest og hverdag!

Disse nydelige skolettene må jo selvfølgelig med i samlingen. Begge modellene som er avbildet under er også fra det populære merket Copenhagen Shoes. Begge disse modellene har glidelås på innsiden som gjør de super lette å få av og på. Her kan du velge hælhøyden som passer best for deg. Modellen med lav hæl finner du her. Modellen til høyre med en hæl på ca 4 cm finner du her. Disse skoene er myke og komfortable da de er laget i 100% skinn som vil tilpasse seg din fot etter bruk. Litt leopard på bena kan heve et enkelt antrekk.

Dette er et print vi aldri får nok av og det har vært i motebildet i lang tid. Men det blir ingen forandring enda! Det dyriske printet er kommet for å bli. Også sebramønster og tigerstriper er å finne blant de flotte og dyriske mønsterene i år. Blant annet denne tøffe genseren i sebra mønster fra Sisters Point som du finner her! Du kan også trykke direkte på bildet for å komme til produktet i nettbutikken. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *